Onlinemarknadsföring

Här kan du fördjupa dig i allt som rör onlinemarknadsföring

Lär dig mer om onlinemarknadsföring

Fördjupa dig i hur sökmotorerna fungerar, hur du ska använda dem och vad de kan ge dig. Förstå hur en engagerad publik på sociala medier kan bidra till ditt företags framgång - både digitalt och offline. Lär dig nyttan med olika Display-nätverk och kom till viktiga insikter genom att veta vad du ska mäta – och hur. Välkommen till DoubleSearch digitala kunskapsportal.

Kunskap och affärsnytta i massor

På DoubleSearch håller våra onlinemarknadsförare regelbundet skräddarsydda utbildningar, seminarium och workshops. Vi tror nämligen att övning ger färdighet och att du kan bli duktig på vårt område snabbare än du tror. Vi är också aktiva på flera yrkesutbildningar där våra certifierade experter lär ut teori som direkt omsätts i praktik. Läs gärna mer om vårt samarbete med Handelsakademin.

Som kund hos oss är vi också måna om att du ska få en ökad förståelse för hur du tänka när det gäller onlinemarknadsföring. Vi är övertygade om att täta kundkontakter har bäst förutsättningar för att skapa gynnsamma resultat – och trevliga samarbeten.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Connect With Us