Om oss

Flera expertkompetenser. En extern marknadsresurs. Välkommen till oss!

Vilka är vi?

DoubleSearch är en digital marknadsföringsbyrå i Göteborg – med fokus på kunskapsförmedling. Vi arbetar med helhetslösningar inom onlinemarknadsföring och har expertkompetens inom ett brett spektra av områden. Teamet består av såväl seniora som juniora medarbetare med skilda spetskunskaper inom SEM, SEO, PCC-annonsering, content, sociala medier, webbanalys och PR. Vi hjälper dagligen våra kunder att nå sina affärsmål – från strategi till avslut.

Utöver vår kärnverksamhet har vi även en fristående konsultverksamhet – där vi både hjälper dig som vill bli konsult och dig som söker en konsult till din verksamhet. Genom att fokusera på kvalitet kan vi attrahera rätt personer med rätt kompetens, som har lång erfarenhet av digital marknadsföring. Läs mer om vår konsultverksamhet här.


Kunskap för rätt beslut

Vår verksamhet genomsyras av ett ständigt fokus på kunskap. Vi är övertygade om att det är avgörande att vår personal, våra konsulter och framtidens marknadsförare ligger i framkant med de senaste trenderna och teknologierna inom digital marknadsföring. Därför håller vi regelbundet utbildningar, seminarier och workshops – såväl internt som för företag, kunder och på olika yrkeshögskolor. Utvecklingen rör sig snabbare än någonsin. Att hålla sig uppdaterad borgar för bättre och mer välgrundade beslut.


En extern marknadsresurs – med flera specialistområden

För att nå digital framgång vet vi att det krävs specialistkompetens inom flera olika områden. Hos oss får du tillgång till ett team med varierande expertkunskaper som tillsammans står redo att ta ett helhetsgrepp om din digitala marknadsföring. Vårt team såväl projektleder, producerar, följer upp och utvecklar arbetet i nära samarbete med dig. Utöver det får du en kontaktperson som du alltid kan vända dig till för att bolla idéer, tankar och funderingar kring din digitala satsning. Vi inte bara tror utan vet att nära samarbeten leder till både mer lönsamma – och trevligare samarbeten. Välkommen till oss!

Kliv in i den digitala världen med oss och få

Bättre koll

Bättre ROI

Tillgång till ett brett partnernätverk

the team

Personerna bakom din marknadsföring

Connect With Us